Glumac se prisetio nesreće: Razmišljate o poslednjim minutima života, a oni vas snimaju za Fejsbuk

Izvor: B92, 28.Nov.2021, 13:32

Glumac se prisetio nesreće: Razmišljate o poslednjim minutima života, a oni vas snimaju za Fejsbuk

Džordž Kluni (60) se u nedavnom intervjuu za The Sunday Times prisetio nesreće, u kojoj je umalo izgubio život na snimanju filma 2018. godine.

Glumac je ovom prilikom podelio više detalja o nesreći na filma "Kvaka 22" na Sardiniji 2018. godine, kada je automobil udario u njegov motocikl.

"Čekao sam da se moj prekidač isključi. Sada sam dobro", rekao je on.

Prisetio se da trenutka dok je ležao na zemlji, a oko njega su se okupljali ljudi, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su dolazili da vide o čemu se radi.

Većina ljudi ga je snimala, što je njemu naravno bilo uznemirijuće.

"Kada ste pod budnim okom javnosti, shvatate - vi ste na zemlji i razmišljate o poslednjim minutima svog života, a nekim ljudima je to samo zabava koju će podeliti na svom Fejsbuku", rekao je on.

"Želite da uzmete svakog od njih i protresete ga", dodao je ne shvatajući kako su umesto da ponude pomoć, uzeli svoje telefone da zabeleže taj trenutak.

Pročitajte i:

Džordž Kluni ne krije ko je "najbolja glumica svoje generacije"

Džordž Kluni: Neću u politiku, radiću jedan umesto tri posla

Džordž Kluni je sam svoj majstor: Da li je ovo škrtost ili štedljivost?

Džordž Kluni zabranio supruzi da gleda kultni film

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.