Izvor: Press, 09.Nov.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gledaoci poručili Aleksandri da su DAVID I LUNA DOBAR PAR, Đoganijeva priznala da joj je LEPO SA NJIM, a evo kako je Subotićeva reagovala! (VIDEO)

Luni smeta što je povezuju sa Davidom.
Ukućani najgledanijeg rijaliti programa u regionu, "Zadruge 2", ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici RTV Pink pitali zadrugare sve ono što ih zanima.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Autor: RTV Pink


Prvo pitanje bilo je za Aleksandru Subotić, a gledalac je istakao da je jasno da ona ne veruje svom dečku zbog toga što spava u izolaciji sa Lunom Đogani gde je ove nedelje potrčko, kao i da su oni odličan par.




Autor: RTV Pink


Ona izolacija je fenomenalna. To je raj na zemlji i ona pomaže zbižavanju i rešavanju problema između mene i Davida. Na korak smo do toga. Jako nam je lepo i lepo se družimo - rekla je Aleksandra.


PROČITAJTE: Matora pre ulaska u Zadrugu za Pink.rs OTKRILA ZBOG ČEGA SE NAJVIŠE SVAĐA SA SANJOM, a potom i u kakvom je odnosu sa Kijom!




Autor: RTV Pink


Smeta mi što me povezuju sa Davidom, sa dečkom se družim, lepo mi je i non-stop osećam tenziju da razmišljam šta će da kažu sutra, imam stalno neki gard ne samo sa Davidom, nego sa svakim muškarcem. Smeta mi, ali me ne dotiče, jer znam da to nije istina. Neće se ništa promeniti, ja ću se družiti sa njima sve do kada oni budu želeli da se druže sa mnom - izjavila je Luna.



Autor: RTV Pink


Prija mi društvo i Lune i Aleksandre. Tu nema ništa, mogu da pričaju i misle šta god žele. Mi ćemo i dalje nastaviti da se družimo - rekao je David.


Svoje mišljenje imali su i Lepi Mića i Marija Kulić. Mića smatra da Aleksandra i Luna ne mogu očima da se gledaju, dok je Marija dodala da Luna treba da se opusti i da prizna svoje emocije prema Davidu, posle čega je došlo do svađe između Subotićeve i Marije.



U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.








 




Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.