Fejsbuk „nenamerno“ prikupio mejl kontakte više od milion korisnika

Izvor: Danas, 18.Apr.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fejsbuk „nenamerno“ prikupio mejl kontakte više od milion korisnika

Getty ImagesDa li Fejsbuk samo usisava informacije? Fejsbuk je „nenamerno“ prikupio i-mejl kontakte više od 1,5 miliona korisnika bez dozvole, priznali su čelnici ove društvene mreže. Curenje podataka odigralo se kroz sistem postavljen kako bi se proverio identitet novih korisnika. Fejsbuk je zatražio od korisnika da unesu šifru za i-mejl nalog i da naprave kopiju […] Članak Fejsbuk „nenamerno“ prikupio mejl kontakte više od milion korisnika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fejsbuk "nenamerno“ prikupio mejl kontakte više od milion korisnika

Izvor: B92, 18.Apr.2019

Svi korisnici kojima su uzeti podaci su automatski obavešteni. Podaci prikupljeni bez saglasnosti su odmah obrisani, izjavili su predstavnici Fejsbuka...Fejsbuk je "nenamerno" prikupio i-mejl kontakte više od 1,5 miliona korisnika bez dozvole, priznali su čelnici ove društvene mreže...Curenje podataka...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.