Fanovi su oduševljeni: Andreana Čekić drastično promenila izgled

Izvor: Svet, 25.Sep.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi su oduševljeni: Andreana Čekić drastično promenila izgled

Andreana Čekić, nakon što je operisala nos, drastično je i smršala i izbelila zube.

Poznata pevačica se na Instagramu pohvalila novim fotografijama gde je pokazala da se odlično snalazi ispred fotoaparata.

Njeni fanovi oduševljeni su Andreaninim novim izgledom te su u komentarima samo reči hvale a da li je po vama novi nos ulepšao pevačicu – pišite nam na našoj Fejsbuk stranici.
SvetInstagram
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

OPERISALA NOS ALI TU NIJE KRAJ PROMENAMA ANDREANA CEKIC ZAPANJILA NOVIM IZGLEDOM

Izvor: medio.rs, 26.Sep.2017, 17:35

Pevačica Andreana Čekić nedavno je operisala nos, a fanovi su pohvalili njen novi izgled. Međutim, ona se tu nije zaustavila...Andreana je estetskim zahvatom korigovala nos i ubrzo posle operacije pohvalila se novim izgledom...To je naišlo na mnoštvo pozitivnih reakcija, a vidi se da je i sama...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.