Nakon kolapsa Facebook u Srbiji ponovo radi

Izvor: Mondo, 26.Sep.2018, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nakon kolapsa Facebook u Srbiji ponovo radi

Korisnici najveće društvene mreže u Srbiji više od 12 sati nisu mogli normalno da okače svoje statuse zbog kolapsa, koji je registrovan i u još nekim delovima sveta!

DOPUNA (27. septembar, 09:00): Facebook u Srbiji sada radi normalno, a kompanija se još uvek nije zvanično oglasila povodom toga šta je izazvalo veliki problem s radom mreže u Srbiji i drugim delovima sveta.

____________________________ ORIGINALNA VEST ____________________________
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Ako ste korisnik ili urednik neke od Facebook stranica u Srbiji trenutno ne postoji jednostavan način da okačite bilo šta, jer Facebook greška to onemogućava. Pri pokušaju da se ubaci nov status ili podeli nešto preko zida stranice, interfejs se blokira i prikazuje se samo bela praznina.

Ovaj problem registrovan je i među onlajn alatima, koji se bave praćenjem statusa Facebook mreže na netu, a potvrđujemo je i mi, iz našeg iskustva - ne postoji mogućnost da preko veb sajta najveće društvene mreže bilo šta objavimo na MONDO, MONDO Sport i MONDO MobIT stranicama.

Jedino rešenje, za sada jeste da urednici i administratori željeni sadržaj objave preko mobilnog telefona, pošto iz nekog razloga, Facebook tako radi normalno!

Cukerberg: Ovo je poslednji put da pričaš sa mnom!

Privatni korisnici i dalje mogu da objavljuju statuse, komentarišu ili dele nešto preko svojih profila, ali stranice i poslovni tj. biznis profili trenutno ne mogu da urade ništa!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.