FEJSBUK VIŠE NEĆE BITI ISTI: Ukida se omiljena opcija svih korisnika! Kompanija donela KONAČNU ODLUKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FEJSBUK VIŠE NEĆE BITI ISTI: Ukida se omiljena opcija svih korisnika! Kompanija donela KONAČNU ODLUKU

Da li će vam nedostajati!

Fejsbuk je saopštio da ukida softver za prepoznavanje lica za identifikaciju lica prijatelja na fotografijama koje su postavili na zidu korisnika, koji im automatski sugeriše da ih "taguje".

Fejsbuk će umesto opcije "sugestije za tagovanje", uvesti podešavanje za uokvirivanje lica za različite potrebe, a ne samo za "tagovanje".

Korisnici Fejsbuka će moći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da uključe ili isključe ovu opciju, prenosi AP. Oni koji uključe novu opciju, moći će da vide obaveštenje o prepoznavanju lica, a tu će biti i dugme za isključivanje opcije.

U Ilinoisu je protiv Fejsbuka podignuta tužba zbog opcije "sugestije za tagovanje", a savezni apelacioni sud je odlučio da postupak može da počne.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fejsbuk ukida softver za prepoznavanje lica

Izvor: RTV Pink, 04.Sep.2019

Fejsbuk je saopštio da ukida softver za prepoznavanje lica za identifikaciju lica prijatelja na fotografijama koje su postavili na zidu korisnika koji im automatski sugeriše da ih 'taguje'.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.