FEJSBUK OBJAVA IGORA JURIĆA KOJA SLAMA I NAJTVRĐA SRCA: Izvini, ponosan što si moja

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 11:55

FEJSBUK OBJAVA IGORA JURIĆA KOJA SLAMA I NAJTVRĐA SRCA: "Izvini, ponosan što si moja"

Prva objava Jurića posle gostovanja na TV Prva.

Igor Jurić, otac ubijene devojčice Tijane Jurić, po kojoj se zove Fondacija, čiji je on osnivač, samo jednim statusom na Fejsbuku otkrio je kako se oseća nakon što je rekao da je jedan političar pedofil, i posle jučerašnje emisije u TV Prva u kojoj je ukrstio reči sa državnom sekretarkom MUP-a Biljanom Popović Ivković.

Uz sliku sa ćerkom Saškom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jurić, koji se bori za svu nestalu decu, za uvođenje sistema Amber alert, za prestanak nasilja nad decom napisao je na Fejsbuku:

Moja borba je misija i moj život. Navikao sam na izdaje, udarce, loše ljude i teške dane. Ali, nije moje jedino...

Posted by Igor Jurić on Недеља, 31. мај 2020.

-  Moja borba je misija i moj život. Navikao sam na izdaje, udarce, loše ljude i teške dane. Ali, nije moje jedino dete, moja Saška. Izvini srećo i hvala ti što i ti biješ bitku koja nije tvoj izbor. Ponosan što si moja. ♥️ - napisao je Jurić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.