Eksplozije u skladištu municije na severu Kipra: Ima povređenih

Izvor: B92, 12.Sep.2019, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozije u skladištu municije na severu Kipra: Ima povređenih

Nikozija -- Nekoliko eksplozija potreslo je skladište municije na severu Kipra rano jutros, nakon što je u vojnoj zoni izbio požar.

Nekoliko osoba zadobilo je lakše povrede od razbijenog stakla, izjavio je ministar spoljnih poslova kiparskih Turaka Kudret Ozersai. Na svojoj Fejsbuk stranici, ministar je napisao da je to područje "zapečaćeno" jer se eksplozije nastavljaju.

Naveo je da je požar lokalizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da još nije poznato šta je iniciralo prvu eksploziju, koja se dogodila oko 1.30 posle ponoći.

Skladište se nalazi u vojnoj zoni istočno od Kirenije, istorijskog lučkog grada na severnoj obali u regionu koji posećuju turisti, javio je Rojters.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksplozije u skladištu municije na Kipru, nekoliko osoba lakše povređeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2019

Požari izazvani eksplozijom u skladištu municije na severnom Kipru su pod kontrolom, saopštilo je danas tursko Ministarstvo odbrane...U saopštenju se navodi da se eksplozija dogodila u skladištu pod komandom za municiju turske vojske u blizini lučkog grada Kirenje, oko jedan sat po ponoći i da...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.