Džoni Dep koji na srpskom psuje s papagajem je najsmešniji snimak dana

Izvor: Luftika.rs, 06.Mar.2019, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džoni Dep koji na srpskom psuje s papagajem je najsmešniji snimak dana

Džoni Dep, koji važi za jednog od najpopularnijih i najboljih holivudskih glumaca, već nekoliko nedelja boravi u srpskoj prestonici, u kojoj radi na snimanju filma „Minamata“.
Mnogi se trude da uđu Džoniju u trag, ali se čuveni „pirat“ vešto skriva, pa mnoge zanima kako glumac provodi slobodno vreme u Beogradu.
Sada je na društvenoj mreži Fejsbuk osvanuo kratak video snimak na kom Džoni Dep razgovara sa papagajem i to na SRPSKOM JEZIKU.
U jednom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << glumac je čak i ospovao, što će mnoge nasmejati, a kako je to zvučalo, poslušajte u videu.








View this post on Instagram















Isidor Isa Saric on Facebook:”Especially, the unique video of Johnny Depp's talking to the baby, kidding, a little and cursing in Serbian, and she's like chill because the baby is one of the rare that " caught the sparrow” .. .. #JohnnyDepp yesterday in the Famous Belgrade Hotel (March 3th)
A post shared by Johnny Depp (@depp.diary) on Mar 4, 2019 at 2:18pm PST


Holivudski glumci koji su brutalno loše progovorili na srpskom (VIDEO)

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.