Završena drama u Novom Sadu: Policija ušla u hotelsku sobu, žena će biti prebačena u bolnicu

Izvor: B92, 28.Nov.2022, 18:08

Završena drama u Novom Sadu: Policija ušla u hotelsku sobu, žena će biti prebačena u bolnicu

Drama u jednom novosadskom hotelu je okončana.

Naime, pripadnici interventne jedinice policije su nenasilno ušli u hotelsku sobu, u kojoj se bila zaključaka žena (45) i pretila da će nauditi sebi, odnosno da će skočiti.

Ona će, kako prenose mediji, biti prevezena u bolnicu, dok će njeno maloletno dete preuzeti služba Centra za socijalni rad.

Podsećamo, danas popodne u sobi u hotelu u Vršačkoj ulici u Novom Sadu se zaključala žena i pretila da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << će skočiti sa sprata.

Razlozi zbog kojih se odlučila na takav korak, za sada nisu poznati.

Na licu mesta su bili vatrogasci, policija, policija, pregovarački tim i Hitna pomoć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U NOVOM SADU! Žena preti da će skočiti sa sprata hotela - vatrogasci postavili jastuk

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2022

Na terenu dežura hitna pomoć, a policija pregovara sa ženom koja hoće da skoči..U jednom hotelu u Vršačkoj ulici u Novom Sadu trenutno se odvija prava drama. Nepoznata ženska osoba preti da će da skoči sa sprata hotela...Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci sa spasilačkim vazdušnim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Odjeci Kameruna: Neobjašnjive stvari [podcast]

Izvor: B92, 29.Nov.2022, 16:05

Doajen srpskog novinarstva Jovan Ciga Sekulić otvoreno je pričao u podkast specijalu za Svetsko prvenstvo o slabostima koje smo videli od Srbije u Kataru..."Orlovi" su očekivano poraženi od Brazila (2:0), ali se očekivalo da se konkretnije suprotstave "selesau"...Potom su ispustili 3:1 i osvojili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.