Dragan napisao ZLOSLUTNU PORUKU pa nestao: Hvala “velikom prijatelju” koji me je doveo dovde

Izvor: Večernje novosti, 29.Jan.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan napisao ZLOSLUTNU PORUKU pa nestao: Hvala “velikom prijatelju” koji me je doveo dovde

Objavljen je apel da se svi koji imaju bilo kakvu informaciju jave na broj telefona 061/1652559, ili najbližoj policijskoj stanici POLICIJA u Šumadiji intezivno traga za Draganom Rankovićem (23), čiji je nestanak prijavljen u utorak oko 23 sata. Mladić je nekoliko sati pre prijave o nestanku ostavio oproštajnu poruku na svom „Fejsbuk" profilu, a poslednji put je viđen tog dana u Gornjim Grbicama, oko 15 sati.„Novostima“ je u kragujevačkoj policiji potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da se za Rankovićem intezivno traga, te da su preduzete opsežne mere za pronalaženje. Opraštajući se od najbližih prijatelja, on je naveo da mu je žao što se na taj način pozdravlja sa najdražima. U dvosmislenoj poruci, Ranković se nepoznatoj osobi ironično zahvalio na pomoći.- Želeo bih da se zahvalim svom „velikom prijatelju“, zbog toga što probleme, u koje me je on doveo, moram da rešim na ovakav način – piše u poruci. Istraga će utvrditi da li je i sa kim Ranković imao neraščišćene račune.Objavljen je apel da se svi koji imaju bilo kakvu informaciju jave na broj telefona 061/1652559, ili najbližoj policijskoj stanici.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"ŽAO MI JE ŠTO SE OPRAŠTAMO NA OVAJ NAČIN" Mladi Kragujevčanin ostavio oproštajnu poruku i NESTAO

Izvor: Blic, 29.Jan.2020

Mladić Dragan Ranković iz Kragujevca nestao je u utorak nakon što je na Fejsbuk profilu objavio poruku koja je uznemirila njegove najbliže.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.