DELUJU HLADNO, A USTVARI SU STRAŠNE MAZE: Ovaj video će vam potpuno PROMENITI MIŠNJENJE o MACAMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2021, 20:43

DELUJU HLADNO, A USTVARI SU STRAŠNE MAZE: Ovaj video će vam potpuno PROMENITI MIŠNJENJE o MACAMA!

Mazne su i emotivne.

Mačke su jedine asocijalne životinje koje smo uspešno pripitomili. Ipak, razočarani smo što se sa njima ne zbližavamo tako lako kao sa psima.

Imaju sofisticiraniji govor tela - njihovo raspoloženje signalizira se preko trzaja repom, nakostrešene dlake i položaja ušiju i brkova. Mnogi ne vole mačke jer "ne znaju šta im misle" baš zbog tog čudnog govora tela.

Međutim, kompilacija video snimaka objavljena na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Fejsbuk profilu govori nam upravo suprotno od verovanja da su sve mačke asocijalne i hladne u odnosu sa ljudima.

Na video snimku možemo videti različite mace koje se maze i ljube sa svojim gazdama.

Iako često deluju hladno i neprijateljski, one zapravo pokazuju ljubav na drugačiji način od onog na koji smo navikli kod pasa.

Međutm, mace na ovom video snimku se prosto "razlivaju" po svojim gazdama i vrlo jasno pokazuju koliko ih zapravo vole.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.