CEO BALKAN SE SMEJE FOTOGRAFIJI IZ ZADRA: Da li primećujete nešto čudno na njoj?

Izvor: Telegraf.rs, 11.Dec.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEO BALKAN SE SMEJE FOTOGRAFIJI IZ ZADRA: Da li primećujete nešto čudno na njoj?

Praznici su sve bliži, pa je tako i sve veći broj porodičnih domova ukrašeno novogodišnjom dekoracijom, a svačiji cilj je da njegova kuća izgleda što originalnije.

Tako je jedna terasa u Zadru postala hit na društvenim mrežama i izazvala smeh kod svih ljudi koji su je videli fotografiju koju je objavila grupa na Fejsbuku "Dnevna doza prosečnog Dalmatinca".

Dobro pogledajte fotografiju i u komentarima nam napišite na šta vas ona asocira, i da li mislite da je terasa slučajno ovako ukrašena, ili je to urađeno s nekom namerom:

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

CEO BALKAN SE SMEJE FOTOGRAFIJI IZ ZADRA Da li primecujete nesto cudno na njoj

Izvor: medio.rs, 11.Dec.2016

Na šta vas asocira novogodišnja dekoracija postavljena na terasi u Zadru?..Praznici su sve bliži, pa je tako i sve veći broj porodičnih domova ukrašeno novogodišnjom dekoracijom, a svačiji cilj je da njegova kuća izgleda što originalnije...Tako je jedna terasa u Zadru postala hit na društvenim...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.