Britanija nastavlja podršku razvoju Kosovskih bezbednosnih snaga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanija nastavlja podršku razvoju Kosovskih bezbednosnih snaga

Velika Britanija će nastaviti da podržava razvoj Kosovskih bezbednosnih snaga, izjavio je britanski ambasador u Prištini Nikolas Abot, koji se u svojoj rezidenciji sastao sa bivšim studentima univerziteta iz Ujedinjenog Kraljevstva, koji su sada pripadnici KBS.

Abot je informaciju o tom događaju podelio na svojoj Fejsbuk stranici, navodeći da je Ujedinjeno Kraljevstvo "pokazalo sposobnost i spremnost da ulaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u mlade i sposobne snage", kao i da će nastaviti da podržava, kako je naveo, razvoj i sposobnosti KBS-a.

Tom prilikom Abot je čestitao komandantu KBS na srebrnoj medalji koju je tim tih snaga osvojio na vežbi "Cambrian Patrol", održanoj u Ujedinjenom Kraljevstvu.

"Njihov uspeh je direktan rezultat velikih napora i zalaganja pripadnika KBS, koji su radili na sopstvenu inicijativu i crpeli znanja iz rastućih mogućnosti KBS-a", napisao je Abot na Fejsbuku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Abot: Velika Britanija će nastaviti da podržava razvoj kosovske vojske

Izvor: Blic, 07.Nov.2019

Velika Britanija će nastaviti da podržava razvoj Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS), izjavio je britanski ambasador u Prištini Nikolas Abot, koji se u svojoj rezidenciji sastao sa bivšim studentima univerziteta iz Ujedinjenog Kraljevstva, koji su sada pripadnici KBS.

Nastavak na Blic...

BRITANCI ZVECKAJU ORUŽJEM! London nastavlja sa obukom VOJSKE LAŽNE DRŽAVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019

Velika Britanija će nastaviti da podržava razvoj Kosovskih bezbednosnih snaga...To je izjavio britanski ambasador u lažnoj državi Nikolas Abot koji se u svojoj rezidenciji u Prištini sastao sa bivšim studentima univerziteta iz Ujedinjenog Kraljevstva, a koji su sada pripadnici KBS...Abot je informaciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.