Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jun.2018, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božo Vrećo predstavio pjesmu namijenjenu ženama koje su trpjele nasilje

Popularni bosanskohercegovački muzičar Božo Vrećo predstavio je novu pjesmu i spot pod nazivom "Jelenče", koju je posvetio svim ženama koje su trpjele nasilje.

On je pjesmu podijelio na svom Facebook profilu i napisao da je "sloboda neprocjenjiva".

"Dragi moji, predstavljam vam Jelenče, pjesmu koja u mnogome govori o ženama koje su voljele gadove, trpile nasilje i laži i napokon se odvažile osloboditi se svega toga", napisao je Vrećo i dodao:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />"Sloboda je neprocjenjiva i znajte da, Onaj koga zaslužujete prije ili kasnije doći će, Njega će srce prizvati i zato budite samo Ljubav, ja to najbolje znam".

Bh. kantautor se takođe zahvalio svima koji su mu pomogli u ovom projektu.

Tekst i muziku za pjesmu "Jelenče" potpisuje sam Božo Vrećo, Igor Milevski svira violinu, Marko Luis goč, perkusije i klavir.

Vladimir Jovanović je bio zadužen za trube, dok je Aleksandar Petkovski zadužen za kaval.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.