Bolnica Pančevo: Svi pacijenti negativni na koronavirus 

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 00:11

Bolnica Pančevo: Svi pacijenti negativni na koronavirus 

Opšta bolnica Pančevo objavila je da su svi pacijenti u ovoj ustanovi negativni na koronavirus  i tako demantovala tvrdnje narodne poslanice Marinike Tepić koja je na svom fejsbuk nalogu objavila ranije danas da su 2. aprila u ovu bolnicu primljeni pacijenti od kojih je devet pozitivno na virus.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRBIJOM KRUŽI LAŽNA VEST O PREMINULIMA OD KORONE: Oglasila se Opšta bolnica u Pančevu i razrešila sumnje

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020

Poslanica Tepić objavila je ranije danas da je 12 pacijenata iz Beograda primljeno u Opštu bolnicu Pančevo 2. Aprila kao negativni na COVID-19, a da je posle novih testova utvđeno da ih devet pozitivno, te da su dva pacijenta preminula...Opšta bolnica Pančevo objavila je da su svi pacijenti u ovoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.