Biljana Srbljanović oplela po Jeremiću: Opasniji je nego što mislite, blokirajte ga!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biljana Srbljanović "oplela" po Jeremiću: Opasniji je nego što mislite, blokirajte ga!

Dramski pisac Biljana Srbljanović pozvala je svoje pratioce na Fejsbuku da instaliranjem alatke "ad blok" blokiraju "marketinško nasilje" Vuka Jeremića, koji se na društvenim mrežama reklamira novcem, kako kaže, napoznatog porekla.

Srbljanović, naime, smatra da se Jeremić, koji je najavio kandidaturu za predsednika Republike, agresivno reklamira gotovo svim društvenim mrežama.

Zato je ona svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pratiocima dala uputstvo na koji način mogu to njegovo reklamiranje da blokiraju.

"Ad blok je jedini način da izbegnete poruke agresivnog kandidata sa gomilom para nepoznatog porekla, kojima je zakupio internet. Takođe vam predlažem da, kada dođe do glasanja, ne zaboravite kako ste morali da bežite od bahatog političara, a da se čak još nije ni dokopao vlasti i da razmislite šta bi tek radio kada bi na raspolaganju imao sve medije. Mali je opasniji nego što mislite", napisala je Srbljanović na svom profilu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.