Biljana Srbljanović ima dobre vesti: Konačno nešto lepo

Izvor: B92, 10.Apr.2020, 15:32

Biljana Srbljanović ima dobre vesti: "Konačno nešto lepo"

Poznata spisateljica Biljana Srbljanović, koja je na svom profilu na Fejsbuku prošlog meseca objavila da je pozitivna na koronavirus, ovog puta se javila sa dobrim vestima.

"Moj prijatelj, s kojim sam se razbolela, diše samostalno, budan je i priča, a ja imam dupli negativni test, što formalno pravno znači da sam j*bala koroni mater", napisala je Srbljanovićeva.

"Imam još malo obavezne izolacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do nekog 20. aprila i onda idem na testiranje da me prime u program donacije plazme, iz koje izdvajaju antitela za dva druga pacijenta", dodala je u svojoj objavi.

Od kako je bila testirana pozitivno na koronavirus prošlog meseca redovno je obaveštavala svoje pratioce o svom stanju, ali i o uslovima na Infektivnoj klinici.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.