Beograd: Četiri saobraćajne nesreće, nema teže povređenih

Izvor: B92, 20.Maj.2022, 07:34

Beograd: Četiri saobraćajne nesreće, nema teže povređenih

Četiri saobraćajne nesreće dogodile su se u Beogradu u noći između četvrtka i petka, u kojima nije bilo teže povređenih osoba, rečeno je iz Hitne pomoći.

"Jutros do 6.00 sati, imali smo 99 intervencija, od toga 25 na javnom mestu. Na javnom mestu uglavnom su bile intervencije zbog tuča i alkoholisanih osoba, a nije bilo težih incidenata", dodali su iz Hitne.

Najviše poziva stiglo je od hroničnih bolesnika, i to od srčanih, astmatičara i osoba sa povišenim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krvnim pritiskom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČETIRI SAOBRAĆAJNE NESREĆE NOĆAS U BEOGRADU! Ekipe Hitne pomoći imale pune ruke posla - intervencije zbog tuča i alkoholisanih osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2022

Teška noć u Beogradu za ekipe Hitne pomoći..Četiri saobraćajne nesreće dogodile su se u Beogradu u noći između četvrtka i petka, u kojima nije bilo teže povređenih osoba, rečeno je iz Hitne pomoći...- Jutros do 6.00 sati, imali smo 99 intervencija, od toga 25 na javnom mestu. Na javnom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.