Ćerka Đorđa Balaševića: Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje...

Izvor: B92, 06.Okt.2022, 14:59

Ćerka Đorđa Balaševića: "Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje..."

Beba Balašević, mlađa ćerka Panonskog mornara, nedavno je, odgovarajući na jedan komentar u objavi na Fejsbuku otkrila da snima dokumentarni film o svom ocu.

Poznato je da za života nije bio omiljen u nekim krugovima, da su mnogi osporavali njegov lik i rad, pogrešno tumačili njegove reči i izjave, što slučajno, što namerno, pa će se Beba u projektu koji najavljuje dotaći i tih tema.

"One noći >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je Đole otišao, sećam se da sam pored ogromne tuge bila zgrožena emisijama koje su izvesne televizije brže-bolje organizovale i lupetanjima takozvanih novinara koji elementarne stvari o njemu nisu znali, sve vreme ga nazivajući 'naš Đole'. Isti oni koji su ga godinama bezočno pljuvali", glasio je komentar.

"Nešto od toga videla sam posle nekog vremena. Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje. Tome će biti posvećen i jedan deo dokumentarca."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Beba Balašević: Ne možeš prema tim ljudima da osećaš ništa osim gađenje

Izvor: Luftika.rs, 06.Okt.2022

Beba Balašević, mlađa ćerka Panonskog mornara, nedavno je, odgovarajući na jedan komentar u objavi na Fejsbuku otkrila da snima dokumentarni film o svom ocu.. Poznato je da za života nije bio omiljen u nekim krugovima, da su mnogi osporavali njegov lik i rad, pogrešno tumačili njegove reči i...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.