Apel iz Nacionalnog parka „Fruška gora“ nad kojim bi svi trebalo da se zamislimo

Izvor: Luftika.rs, 26.Feb.2019, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel iz Nacionalnog parka „Fruška gora“ nad kojim bi svi trebalo da se zamislimo

Nacionalni park „Fruška gora“ oglasio se na Fejsbuku i apelovao na građane da se odgovorno ponašaju prema životinjama. Naime, kako kažu iz Nacionalnog parka, sve češće se suočavaju  sa problemom napuštenih pasa koje ljudi ostavljaju.
Zbog toga, iz Nacionalnog parka apeluju na ljude da to ne rade, ali i na sve građane da prijave ukoliko saznaju da je neko ovako ostavio životinje.

Na fotografijama koje su objavljene na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Fejsbuk stranici NP „Fruška gora“ ne vidi se koliko je štenaca ostavljeno, ali pozivaju građane,koji žele da ih usvoje da se jave, da bi se kučići što pre zbrinuli.
Oni napominju da deluje da je jedno kučence progledalo, te neće biti potrebno dugo da se prehranjuje.


Gepostet von Np Fruška Gora am Sonntag, 24. Februar 2019

Kako navode u upravi Nacionalnog parka, oni pokrivaju osam opština i ovako nešto je redovna pojava.
Smeće koje je pronašla na Fruškoj gori na gospodski način vratila vlasniku

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.