Albanci u Srbiju i državljani Srbije u Albaniju samo uz ličnu kartu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021, 15:46

Albanci u Srbiju i državljani Srbije u Albaniju samo uz ličnu kartu

Albansko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da od juče građani Albanije mogu da putuju u Srbiju samo uz ličnu kartu.

Na osnovu tog sporazuma i srpski državljani od sada mogu da pređu albansku granicu samo uz ličnu kartu, to je omogućeno osnovim sporazumom koji su potpisale vlade Srbije i Albanije.

Albansko ministarstvo navelo je na Fejsbuku, da je Srbija postala država u kojoj se albanski državljani mogu slobodno kretati samo uz ličnu kartu, prenosi Kosovo onlajn.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preko granice Srbije i Albanije samo sa ličnom kartom

Izvor: B92, 21.Jan.2021

Albansko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da od juče građani Albanije mogu da putuju u Srbiju samo uz ličnu kartu.

Nastavak na B92...

Albanija proterala ruskog diplomatu

Izvor: RTS, 21.Jan.2021

Albanska vlada proterala je ruskog diplomatu zbog navodnog kršenja mera za suzbijanje pandemije koronavirusa, javlja albanski "Top čenel". . Ministarstvo spoljnih poslova Albanije naložilo je ruskom diplomati Alekseju Krivoševu da za 72 časa napusti tu državu, navodeći...

Nastavak na RTS...

Srpski državljani od sada putuju u Albaniju samo uz ličnu kartu

Izvor: Luftika.rs, 22.Jan.2021, 11:47

Državljanima Republike Srbije za ulazak u Albaniju više nije potreban pasoš već će to moći da urade samo uz ličnu kartu.. Ovu vest objavilo je albansko ministarstvo inostranih poslova uz informaciju da ova odluka predstavlja recipročnu meru te da će i građani Albanije moći da putuju u Srbiju...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.