Izvor: Mondo, 29.Sep.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad vam stigne ova Facebook poruka...

Pažljivo je pročitajte i povedite računa o svom nalogu.

Facebook je nedavno potresao veliki hakerski napad, u kojem je zloupotrebljeno oko 50 miliona korisničkih naloga. Facebook još uvek nije siguran da li su i koje podatke hakeri zloupotrebili, ali su o napadu obavestili potencijalno napadnute korisnike.

Ako vam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prikazala poruka, koju vidite na našim slikama, vreme je da posetite ovaj Facebook link i da naučite više o tome kako i vi samostalno možete da doprinesete većoj zaštiti svog naloga. Takođe, ne bi bilo zgoreg da resetujete lozinku, iako to Facebook zvanično ne savetuje, ali prema našim iskustvima od ranije, kao i naših čitalaca, promena lozinke bi na neko vreme mogla da dodatno zaštiti vaš nalog.

Novi Facebook skandal - sa našim brojevima

Cukerberg: Ovo je poslednji put da pričaš sa mnom!

Pratite dešavanja još neko vreme, jer će Facebook verovatno i dalje obaveštavati sve nas o tome kako je od hakerskog napada došlo, kao i šta je od podataka korisnika zloupotrebljeno.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.