APEL RODITELJIMA Surova “Cimka”, hit među osnovcima

Izvor: juGmedia, 01.Okt.2018, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APEL RODITELJIMA Surova “Cimka”, hit među osnovcima

Majka Alekse Jankovića iz Niša Dragana Janković koji je zbog vršnjačkog nasilja izvršio samoubistvo podelila je na svom  Fejsbuk profilu slučaj koji se desio u Nišu i koji ukazuje na novu stravičnu igru među osnovcima.

Dragana je uz fotografiju dečaka sa modricama napisala da je na slici učenik osnovne škole u Nišu koji je prisustvovao rođendanu svog druga iz razreda, koja je bila organizovana u igraonici, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << a  kada se sa proslave vratio sa povredama, požalio se mami jer je i sam žrtva vršnjačkog nasilja u školi.

“Cimka” je nova igra naših osnovaca. Način igre „CIMKA“- dete stoji u položaj strogog mirovanja, oko njega je čitava grupa učesnika. Na cimanje tela i to vrlo malog, dobija neverovatno jake udarce po čitavom telu“, objašnjava Dragana.

U želji da apeluje na roditelje i prosvetne radnike, mama je Dragani prosledila i dala saglasnost za objavu teksta i fotografija.

„Razgovarajte sa decom , jer igra sa ciljem povređivanja drugog nije igra”, poručila je Dragana.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Nova "igra" osnovaca: Dečak se vratio u modricama VIDEO

Izvor: B92, 01.Okt.2018

Nova nazovimo "igra" naših osnovaca zove se "Cimka". Dečak iz osnovne škole u Nišu prisustvovao je rođendanu svog druga iz razreda odakle se vratio u modricama..."Igra" izgleda tako što dete stane u položaj strogog mirovanja a oko njega je grupa dečaka i devojčica. Na cimanje, pomeranje tela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.