ALBANCI U PANICI: Vljora Čitaku se u Vašiingtonu šlihta Donaldu Trampu

Izvor: Kurir, 18.Jan.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI U PANICI: Vljora Čitaku se u Vašiingtonu šlihta Donaldu Trampu

.

- Rekla sam im da sam ponosna ambasadorka najproameričkije nacije na čitavoj Zemlji, navela je Čitaku, prenosi portal Kossev

Njeni pratioci su pozdravili ovu objavu, uz popularne lajkove, komentare, ilustracije i video snimke američke podrške - uključujući i prilog sa govorom bivšeg američkog predsednika Bila Klintona o zahvalnosti Kosova, ali i "genocidu srpskih snaga"

"Živela Vlora Čitaku, živeo D Tramp," pozdravio je jedan čitalac Drugi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << objavio fotografiju orla koji je obojen u nacionalne zastave Albanije i SAD-a U komentarima su objavljivani i drugi prilozi o podršci Amerike Kosovu, kao i poruka "Bog vas blagoslovio Duboko smo vam zahvalni"

Tokom izborne kampanje u SAD-u, sa Kosova je slata gotovo jedinstvena poruka podrške Hilari Klinton

(Kossev)
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Ambasadorka Kosova izbliza "podsetila" Trampa: Mi smo najproameričkija zemlja na svetu!

Izvor: Press, 19.Jan.2017, 17:02

Čitaku je Trampa u kratkom razgovoru podsetila kako na svetu ne postoji zemlja sa tako čvrstim proameričkim stavom, kao što je Kosovo . Ambasadorka Kosova u SAD Vljora Čitaku razgovarala je sa Donaldom Trampom i podsetila...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.