UŽAS! Amerikanci pokušali da UBIJU PUTINA! Hteli da se OTARASE RUSKOG LIDERA na najgori mogući način!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS! Amerikanci pokušali da UBIJU PUTINA! Hteli da se OTARASE RUSKOG LIDERA na najgori mogući način!

Šokantna otkrića FBI!

Bivši američki vojnik, koji je poslao pisma sa semenkama ricinusa u Belu kuću i Pentagon, saopštio je da je ista "otrovna" pisma poslao predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i kraljici Velike Britanije Elizabeti Drugoj, navedeno je u sudskim dokumentima.

U utorak je objavljeno da su pisma koja, kako se pretpostavlja, sadrže tragove ricinusa, primljena u Pentagonu, Beloj kući i FBI. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kasnije je zbog sumnje da ih je poslao uhapšen 39-godišnji bivši vojnik Vilijam Klajd Alen Treći, koji je potom priznao da je to učinio.

U petak je bivši vojnik optužen po pet tačaka, a prete mu decenije zatvora.

On je priznao istražiteljima da je ricinusovo seme stavio u svaki koverat, a informisao ih je i da je pisma s istim sadržajem poslao i specijalnom tužiocu SAD Džefu Sešnsu, britanskoj kraljici i ruskom predsedniku, navedeno je u dokumentima optužnice.

Optuženi je, takođe, rekao da je stotinak semenki ricinusa nabavio preko interneta. Prema sudskim dokumentima, otrovna supstanca se nalazi u ricinusovom semenu. "Njeno izdvajanje je relativno lako i ne zahteva tehničko znanje", navedeno je u zaključku optužnice.

Sadržina ricinusovih semenki može da izazove enteritis, povraćanje i grčeve, krvarenje organa za varenje, narušavanje vodeno-elektrolitnog balansa i smrt za pet do sedam dana.

Istina, Amer bi teško uspeo u svom naumu jer je Putin dobro čuvan. Specijalno isntrenirani, obučeni i opremljni čuvari motre na svaki korak predsednika Rusije i spremni su da dejstvuju u svajkom momentu ako Putinu zapreti bilo kakva opasnoast.

Malo je verovatno da bi pismo sa otrovom na uopšte moglo da se nađe u blizini ruskog lidera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.