Izvor: N1 televizija, 03.Avg.2021, 16:59

Stefanović: Nisam rekao da je FBI učestvovao u istrazi protiv Belivuka

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović naveo je, u pisanoj izjavi, da nije rekao da je FBI učestvovao u istrazi protiv Belivuka i da su "pojedini mediji bliski Vladi i mediji bliski opoziciji" njegovu izjavu prekrojili i tumačili "onako kako njima odgovara, a ne kako je izrečeno". On je dodao da je tužio sve one medije koji su ga "brutalnim lažima optuživali za saradnju sa Belivukom" i time doveli u opasnost njega, njegovu porodicu i  decu, "a državi nanosili ogromnu štetu". "Što se moje smene tiče, o njoj ne treba da brine ni opozicija, ni pojedini ostrašćeni provladini mediji. To je isključivo stvar predsednika Vučića i on ima moju ostavku u svakom trenutku,  ako proceni da treba da je aktivira", stoji, između ostalog, u pisanoj izjavi ministra.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Nikada nisam tvrdio da je FBI učestvovao u istrazi protiv Belivuka

Izvor: RTS, 03.Avg.2021

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojše Stefanovića rekao je da je tužio sve medije koji su ga, kako kaže, brutalnim lažima optuživali za saradnju sa Belivukom. Ponovio je da se nikada nije video niti čuo sa njim, niti sa članovima njegove kriminalne grupe, da nikada nije koristio...

Nastavak na RTS...

Stefanović: Nisam rekao da je FBI učestvovao u istrazi protiv Belivuka, Vučić ima moju ostavku uvek

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2021

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović naveo je, u pisanoj izjavi, da nije rekao da je FBI učestvovao u istrazi protiv Veljka Belivuka.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.