PATRIOTE NISU NIŠTA LOŠE URADILE Tramp osuo pajbu po FBI zbog istrage o napadu na Bajdena (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2020, 11:05

"PATRIOTE NISU NIŠTA LOŠE URADILE" Tramp osuo pajbu po FBI zbog istrage o napadu na Bajdena (VIDEO)

Portparol FBI je rekao da biro nema komentar na predsednikovu Tviter poruku

Predsednik SAD Donald Tramp kritikovao je Federalni istražni biro (FBI) navodeći da bi trebalo da prestane sa istraživanjem incidenta u kome su njegove pristalice vidjene kako su opkolile autobus njegovog izbornog rivala Džoa Bajdena u Teksasu, zbog čega su demokrate otkazale predizborni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skup u tom mestu. Trampova Tviter poruka objavljena kasno sinoć došla je nekoliko sati pošto je FBI potvrdio da su čuli za incident i da ga istražuju.

Sinoć je Tramp retvitovao snimak FBI saopštenja dodajući: "po mom mišljenju te patriote nisu ništa loše učinile. Umesto toga FBI i ministarstvo pravde treba da istražuju teroriste, anarhiste i agitatore ANTIFA, koji trče okolo i pale naše gradove gde su na vlasti demokrate i povredjuju naš narod".

Convoy of pickup trucks bearing #US and #MAGA flags surrounds #Biden-#Harris bus in #Texas

MORE: https://t.co/QuKjlfKGnU pic.twitter.com/se9xJyOQkc

— RT (@RT_com) November 1, 2020

. Trampova Tviter poruka objavljena je u vreme visokih tenzija izmedju njega i direktora FBI Kristofera Reja i kada je Tramp vršio pritisak na Ministarstvo pravde i FBI da deluju protiv njegovih rivala, uključujući i samog demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena.

In my opinion, these patriots did nothing wrong. Instead, the FBI & Justice should be investigating the terrorists, anarchists, and agitators of ANTIFA, who run around burning down our Democrat run cities and hurting our people! https://t.co/of6Lna3HMU

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 2, 2020

U subotu je Tramp objavio video svojih pristalica kako prate Bajdenov izborni autobus i napisao: "Volim Teksas".

Predsednik Demokratske stranke u Teksasu nije se direktno oglasio oko tog incidenta ali je napisao da ljudi treba da "ignorišu buku i idu da glasaju".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.