Izvor: RTS, 05.Feb.2021, 23:43

Državljanin Srbije izručen SAD, optužen za prevaru investitorâ za više od 70 miliona dolara

Srbija je izručila Sjedinjenim Američkim Državama A. S. koji je, sa većom grupom saučesnika, optužen da je prevario investitore za više od 70 miliona dolara, saopštila je Ambasada SAD u Beogradu.
Državljanin Srbije, koji je, sa još 11 osoba, uhapšen 24. jula prošle godine, pristao je da bude izručen,  a agenti FBI su ga preuzeli 4. februara i prebacili u Teksas.
"Uspešna saradnja u ovom predmetu šalje snažnu poruku da Srbija nije utočište za međunarodne kriminalne aktivnosti", izjavio je američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri.
Pogledaj vesti o: FBI

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državljanin Srbije optužen za milionsku prevaru izručen SAD

Izvor: Radio 021, 06.Feb.2021, 08:58

Državljanin Srbije A.S. koji je optužen da je prevario investitore za više od 70 miliona dolara, izručen je SAD, rekao je v.d. tužioca za Severni okrug države Teksas Prerak Šah, saopštila je ambasada SAD u Beogradu...Srpske vlasti su 24. jula 2020. uhapsile A.S. (32), na osnovu američkog privremenog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.