Izvor: Blic, 20.Feb.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši direktor FBI koga Tramp zove IZDAJNIKOM: "Moguće je da je američki predsednik RUSKI ČOVEK, zato smo i pokrenuli istragu"

Endru Mekejb, bivši v.d. direktora američkog Federalnog istražnog biroa, smatra da je moguće da je predsednik Donald Tramp rusko "sredstvo" i kaže da su zato i pokrenuli istragu. Mekejb je još ranije rekao da je FBI imao dobre razloge da pokrene istragu o potencijalnoj saradnji Trampa i Rusije tokom predsedničkih izbora 2016. i moguće nacionalne bezbednosne pretnje.
Pogledaj vesti o: FBI,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tramp negira uticaj na istragu o aferi sa porno glumicama

Izvor: VOA, 20.Feb.2019

Američki predsednik Donald Tramp negirao je da je nekadašnjem v.d.sekretara za pravosuđe sugerisao koga da postavi na čelo istrage o novcu koji je dao dvema ženama da ćute o aferi sa njim. Njujork tajms je objavio da je predsednik pitao v.d. sekretara za pravosuđe Metjua Vitakera da istragu...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.