ZAVIRITE U BEKSTEJDŽ TLZP-A: Na snimanju Mira Škorić jaše SVINJU, a Đura NAŠAO dvojnika (PAPARACO FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVIRITE U BEKSTEJDŽ TLZP-A: Na snimanju Mira Škorić jaše SVINJU, a Đura NAŠAO dvojnika (PAPARACO FOTO)

Puno dobre atmosfere i zabave!

Ovonedeljna tema emisije "Tvoje lice zvuči poznato" bila je Evrovizija. Da je atmosfera u toku snimanja bila zanimljiva, govore kadrovi koje smo snimili u bekstejdžu. Mira Škorić je kao veliki šoumen, bila glavni akter zabave.

- Ja sam ovde od 13 sati, a sad je osam uveče, videla bih vas šta biste radili sedam sati. U jednom trenutku sam se popela na svinju i počela da vičem produkciji u pomoć! - sa osmehom nam je pokazivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video zapise kako je to izgledalo, dok je bila polu-prerušena u našeg nekadašnjeg predstavnika evrovizije, Marka Kona, koga je u šali bocnula nadimkom.

Da bi situacija bila još simpatičnija, Kon se u tom trenutku nalazio pored nje. Kada su se ugledali, pao je bratski zagrljaj, a onda su kamerama pokazali svoje punačke stomake.

Tijana Dapčević, kao i uvek bila je dobro raspoložena i orna za priču:

- Jako mi se dopada tema ove emisije. Nisam mogla da biram, a dobila sam da glumim Cezara, koji je 2013. nastupao za Rumuniju. Po mišljenu produkcije on je imao jedan od najupečatljivijih nastupa, jer peva operu, pa su ga iz tog razloga dali meni - rekla je Tijana.

Na pitanje da li ima neka uloga u kojoj misli da se ne bi snašla i koju ne želi da dobije, za Srbiju Danas rekla je da je ona opasan glumac i da joj ništa ne bi bio problem da iznese.

Kao drugarska podrška svratila je i Ana Kokić, kojoj se Dapčevićeva i više nego obradovala.

Dragana Mićalović sačekala nas je rasčupana u kratkoj, poderanoj haljini od braon kože, odmah smo pogodili da je u pitanju pobednica Evrovizije 2004. godine - Ruslana.

- Super sam se snašla, zanimljiva je uloga. Ovo mi je upravo jedan od omiljenih evrovizijskih nastupa. Za sad sam zadovoljna.

Kada smo je pitali u kojoj ulozi bi volela da se nađe kako u emisiji, tako i u životnom planu, kratko je odgovorila da o tome još uvek ne sme da govori, ali da sprema nešto novo.

Od njenih dosadašnjih uloga, najteže joj je pala Niki Minaž.

- Kada sam govorila koga ne bih volela da dobijem i kako se nadam da nikada neću biti neko ko meša guzom, produkcija mi je odmah zadala Niki Minaž. Zato sada pametno ćutim i ne govorim ništa! - dodala je kroz smeh.

Od domaćih imitacija, moći ćemo da vidimo Stevana Anđelkovića kao Željka Joksimovića, Editu kao Mariju Šerifović, Bebi Dol kao Tajči i Leona kao Laku, kojem je kostim bio iskopiran do originala.

Strane ličnosti pored Tijane i Gage, dobili su i: Branislav Lečić kao Lordi, Bane kao grčki predstavnik Đorđos Alkaisos i Pagonis u zanimljivoj ulozi Končite Vurst.

U žiriju se pored standardnih članova, koji čine Aleksandra Radović, Andrija Milošević i Branka Đurića Đure, ove sedmice našla i Katarina Radivojević, koja takmičare nije štedela svojim komentarima.

A pošto je Đura kasnio, doveli su još jednog specijalnog gosta - lažnog, kartonskog Đuru, koji ga je dočekao na stolici. Puno smeha i dobre atmosfere očekuje vas i ove nedelje.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.