Vraćamo se na velika vrata, i to BEZ folka!

Izvor: Mondo, 22.Jan.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vraćamo se na velika vrata, i to BEZ folka!"

Učesnica predstojećeg muzičkog festivala Beovizija na kojem biramo predstavnika Srbije za Eurosong o ovogodišnjem izboru pevača.

Nju pamtite kao učesnicu brojnih muzičkih festivala i najopasniju rijaliti facu – sredinom februara ćete je upoznati i kao "novu Maju Nikolić" koja će se takmičiti za svoje mesto na prestižnom evropskom festival.

Pevačicu smo upitali kakvu će numeru izvesti na Beoviziji, ali i šta misli o konkurenciji.

"Selekcija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je fenomenalna. Svi izvođači su pop pevači, izuzev Kurtovića koji se takmičio pevajući narodnjake, ali koji sad ima pop pesmu i svi zvuče odlično. Vreme je da se nacionalni izbor vrati na velika vrata i to BEZ folk ritmova. Posle pet neuspešnih godina kada skoro da nismo ni ulazili u finala Eurosonga, zaslužujemo ovakav izbor", rekla je Maja Nikolić MONDU i dodala da od nje na Beoviziji nećemo slušati baladu.

"Brza pesma, Graja, moj kum i čovek koji je napisao numeru koja je Eurosong dovela u Beograd je pisao pesmu. Od mene očekujte i scenski nastup, ovo je prvi put da igram, iako je pesma zahtevna, ali najvažnije to je pesma koja ljulja od prvog ritma i koja će vam se dopasti na prvo slušanje".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.