Veliko interesovanje za nastup Marije Šerifović večeras u klubu Kasina

Izvor: Svet, 24.Okt.2019, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje za nastup Marije Šerifović večeras u klubu Kasina

Marija Šerifović nastupiće večeras u najpopularnijem prestoničkom klubu “Kasina”, gde će prisutnoj publici prirediti nezaboravnu žurku koju svi sa nestrpljenjem iščekuju.
Njeni koncerti širom regiona bili su rasprodati do poslednjeg mesta, a nakon i više nego uspešnog koncerta u Beogradskom Sava Centru Marija Šerifović i “Kasina” pozivaju vas na nezaboravan provod kakav samo može da napravi jedna od najboljih pop pevačica na našim prostorima. Pobednica Evrovizije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << spremna je da zajedno sa beogradskom publikom napravi nezaboravnu žurku.
Pored mega hitova poput “Pametna i luda”, “Sama i nervozna” i mnogih drugih, a svi posetioci prestoničkog kluba biće u prilici da čuju i pesme Marijinih kolega.
Ne propustite da i vi u sredu budete deo spektakla, kakav samo može da napravi ova fenomenalna pevačica.
I to nije sve Kasina nastavlja sa fenomenalim programi pa vas u narednom periodu očekuju nastupi Dženana Lončarevića, Milice Pavlović, Jelene Rozge kao i Jelene Karleuše.
svetsvet
The post Veliko interesovanje za nastup Marije Šerifović večeras u klubu Kasina appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.