Uzalud vam trud... Napadaju uraganke za plagijat, ali snimak ih demantuje VIDEO

Izvor: B92, 22.Maj.2021, 08:49

Uzalud vam trud... Napadaju uraganke za plagijat, ali snimak ih demantuje VIDEO

Grupa Hurricane je sinoćnjim učešćem u polufinalnoj večeri "Evrovizije" prošla u finale evropskog takmičenja i oduševile su ceo region, čak i Hrvate koji su slavili. Međutim, ima i onih kojima smeta njihov uspeh, pa su pokušali da ih neosnovano optuže za plagijat.

Naime, na zvaničnom nalogu organizatora Evrovizije podeljen je tvit: "RAM >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << BA BA BAM", uzvika iz pesme "Loco Loco", što je najlajkovanija objava na toj strani, ali ispod pesme su fanovi pevača Aka 7even, italijanskog muzičara, pisali da je "RAM BA BA BAM" njegov zaštitni znak.

Njegovi fanovi i dalje zatrpavaju tviter nalog "Evrovizije", ali nema nikakve opasnosti da njihove tvrdnje o navodnom plagijatu na bilo koji način naškode našim predstavnicama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.