Tamara Todevska nakon Evrovizije: Želim da se izvinim zbog nepravde prema Neveni

Izvor: Story, 22.Maj.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Todevska nakon Evrovizije: Želim da se izvinim zbog nepravde prema Neveni

Makedonska pevačica Tamara Todevska koja je na Evroviziji umalo odnela pobedu glasovima stručnog žirija, nekoliko dana nakon završetka takmičenja za “Telegraf” komentariše kako joj je bilo tokom glasanja, kako doživljava toliku podršku koju je dobila za pesmu “Proud”, ali i to što makedonski stručni žiri srpskoj predstavnici Neveni Božović nije dao nijedan poen. Evrovizija je ... The post Tamara Todevska nakon Evrovizije: Želim da se izvinim zbog nepravde prema Neveni appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAVNO IZVINJENJE NAŠOJ NEVENI: Nekoliko dana nakon Evrovizije, ONA traži oproštaj zbog NEPRAVDE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2019

Nije dobila nijedan poen...Makedonska pevačica Tamara Todevska koja je na Evroviziji umalo odnela pobedu glasovima stručnog žirija, nekoliko dana nakon završetka takmičenja odlučila je da uputi poruku Neveni Božović koja je predstavljala Srbiju sa pesmom "Kruna", i nije dobila poene od stručnog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.