SANJA, IVANA I KSENIJA PROŠLE U FINALE EVROVIZIJE: Pogledajte koje zemlje su se još plasirale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 23:06

SANJA, IVANA I KSENIJA PROŠLE U FINALE EVROVIZIJE: Pogledajte koje zemlje su se još plasirale!

Bravo, devojke!

U Roterdamu se večeras održava drugo polufinale "Pesme Evrovizije", u kojem će predstavnici 17 zemalja pokušati da se izbore za preostalih deset mesta u velikom finalu.

Naša grupa "Hurricane" nastupala je deveta po redu, a svojim nastupom su izazvali pravi pravcati uragan i prošle u finale muzičkog takmičenja.

Srpkinje dominiraju na svim društvenim mrežama, pa je pobeda u finalu, slobodno se može konstatovati, izvesna (detaljnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OVDE).

U finalu "Evrovizije" su uz našu zemlju, Albanija, Bugarska, Moldavija, Portugal, Island, San Marino, Švajcarska, Grčka i Finska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u finalu Pesme Evrovizije

Izvor: N1 televizija, 20.Maj.2021

Predstavnice Srbije, grupa "Hurricane", ušle su u finale Pesme Evrovizije. Posle večerašnjeg polufinala, poznati su svi finalisti ovogodišnje Evrovizije u Roterdamu.

Nastavak na N1 televizija...

"One jedu binu": Hurricane ide dalje - raduje se cela Evropa, a i šire VIDEO

Izvor: B92, 20.Maj.2021

Grupa Hurricane prošla je u finale Evrovizije koja se ove godine održava u Roterdamu, a neverovatnu podršku dobile su preko društvenih mreža, i to iz celog sveta...Sanja, Ksenija i Ivana uspele su da se plasiraju u finale najvećeg muzičkog takmičenja na svetu, a sudeći po reakcijama koje pristižu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.