Posle Evrovizije, The Rasmus se vraća korenima VIDEO

Izvor: B92, 11.Jun.2022, 20:20

Posle Evrovizije, The Rasmus se vraća korenima VIDEO

Posle relativno uspešnog nastupa na Pesmi Evrovizije u Torinu, gde su predstavljali Finsku, The Rasmus se vraćaju "korenima", novim singlom "Rise".

U koautorstvu i produkciji Dezmonda Čajlda, "Rise" je energična rock numera sa orkestarskim krešendom i jedna od najagresivnijih pesama benda posle dugo vremena.

Pevač Lauri Ilonen objašnjava:

""Rise" govori o borbi protiv depresije. Kovid >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je bio poslednja kap za mnoge ljude koji imaju problema sa mentalnim zdravljem, uključujući i mene. U muzičkom spotu, plesači koji igraju ‘korene’ predstavljaju zlu silu i pokušavaju da nas povuku u podzemlje. Ipak, pesma ima pozitivnu poruku, a to je da ne odustaješ koliko god da ti je život bio težak."

Novi album Rasmusa, takođe pod nazivom "Rise", biće objavljen 23. septembra za Playground Music. Produciran je od strane Čajlda i Džošue, a na njemu će se naći pesme sa bivšim gitaristom Paulijem Rantasalmijem, kao i snimci sa novom gitaristkinjom Emilijom "Empu" Suhonen. Dok ceo spisak pesama tek treba da bude otkriven, omot, koje je kreirao Henrik Valse već je predstavljen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.