PUKLA 10.000 EVRA: Tea Tairović kupila pesmu od Albanke koja je na Evroviziji pokazivala DVOGLAVOG ORLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 09:04

PUKLA 10.000 EVRA: Tea Tairović kupila pesmu od Albanke koja je na Evroviziji pokazivala DVOGLAVOG ORLA

Provocirala Srbe.

Tea Tairović napravila je haos na estradi novim albumom "Balkanija", koji je objavila skoro pa i bez najave.

Iako su joj sve pesme postale hitovi, pa tako za 48 sati na Jutjubu već ima nekoliko miliona pregleda, posebno se izdvojila numera "Dubai". Kako Kurir Stars saznaje, ova brza pesma je obrada albanske pesme "Leje", koja broji skoro sedam miliona pregleda. Ono što je zanimljivo jeste da ovu pesmu u originalu izvodi Ronela Hajati, koja je našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << javnosti najpoznatija kao predstavnica Albanije na ovogodišnjoj Evroviziji u Torinu.

Ronela tada nije prošla u finale takmičenja, a izazvala je i pravi skandal kada je na kraju svog nastupa pokazala znak "velike Albanije". Njen nastup je, inače, trebalo da izgleda potpuno drugačije, ali je u poslednjem trenutku morala da promeni koncepciju istog, koji je po pravilima Evrovizije bio previše eksplicitan.

- Čak i da sam ušla u finale, bila bih poslednja! Znam! Ali količina ljubavi koju sam dobila je ogromna! Pobedila sam na Evroviziji jer sam osvojila publiku! I publika je uvek u pravu! Volim vas - napisala je tada Ronela na svojim društvenim mrežama.

Inače, na Teinom albumu sve pesme su obrade bugarskih, grčkih i albanskih hitova. Svi autori su uredno potpisani, a kada je snimila ovu pesmu, pevačici verovatno nije bilo ni na kraj pameti da može imati problema i da će naići na moguće kritike samo zato što ovu pesmu u originalu izvodi Hajatijeva, koja je u našem narodu postala omražena nakon takmičenja u Torinu. Inače, kako tvrde upućeni, Tea je ovu pesmu platila čak 10.000 evra, koliko je dala i za hit "Hajde", koji takođe potpisuju albanski autori.

Podsetimo, kako su pisali domaći mediji, Tairovićeva je jedna od najangažovanijih pevačica na našoj estradi - za jedan nastup uzme 5.000 evra, bez bakšiša, a kada se to pomnoži sa pedeset i dva nastupa, koja već ima zakazana tokom leta, dolazimo do iznosa od 260.000 evra, koliko će Tea zaraditi sve da i ne zakaže više nijednu tezgu do septembra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PEVAČICA ZA KOPIJU DALA 10.000 € Peva pesmu Albanke koja je pokazivala DVOGLAVOG ORLA na Evroviziji

Izvor: Blic, 24.Maj.2022

Pevačica Tea Tairović koja je nedavno izdala novi album, jednu pesmu je prepevala od albanske pevačice Ronele Hajati koja je ove godine Albaniju predstavljala na Evroviziji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.