PROCURILA FOTKA Marija Šerifović se  STRASNO LJUBI sa DEČKOM! Par meseci u VEZI sa OVIM PEVAČEM

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILA FOTKA Marija Šerifović se STRASNO LJUBI sa DEČKOM! Par meseci u VEZI sa OVIM PEVAČEM

O ljubavi govorili i ona i on!

Srpska evrovizijska pobednica Marija Šerifović svoj privatan život krije od medija, ali je pre desetak godina celom svetu pokazala jednog dečka.

O se*sualnom opredeljenju pevačice već godinama unazad kruže razne glasine i dok su mnogi tvrdili da je naklonjena istom polu, pevačica je to godinama demantovala. Međutim, oduševila je javnost kada je hrabro u svojoj autobiografiji "Ispovest" priznala da ima sklonosti i ka ženskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << polu.

Ipak, iako pevačica retko govori o svojoj privatnosti, ona je 2008. godine bila toliko srećno zaljubljena da je svima priznala svoju ljubav sa crnogorskim pevačem Slavkom Kalezićem, a na internetu su se pojavile fotografije na kojoj se strasno ljube.

Marija i Slavko su svoju vezu započeli nakon Marijine pobede na Evrosongu 2007. godine. Pevački par bio je u srećnoj vezi, ali je ona potrajala svega nekoliko meseci.

- Moram da se fokusiram na posao i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala - rekla je Marija za Story nakon raskida.

Slavko je takođe jednom prilikom progovorio o njihovoj ljubavnoj vezi:

- Suština je sledeća. Sa 21. godinom mi se desila ta priča, za mene davno... Pre 9 godina. Tog momenta sam ja shvatio kojim tokom ne želim da ide moja karijera. Moj privatni život je moja stvar. Ne što ja ne smem, nego ne želim, zato što je moj privatni život stvar za mene, moje prijatelje i moju porodicu - rekao je on.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.