ODREĐEN TAČAN DATUM EVROVIZIJE 2021: Ako se situacija sa koronom NE SMIRI, održaće se pod OVIM USLOVIMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 19:32

ODREĐEN TAČAN DATUM EVROVIZIJE 2021: Ako se situacija sa koronom NE SMIRI, održaće se pod OVIM USLOVIMA

"Organizatori veruju da će u areni "Ahoy" u Roterdamu biti moguće održavanje nastupa uživo..."

Organizatori "Evrovizije" najavili su da će polufinale takmičenja u Roterdamu biti održano 18. i 20. maja naredne godine, a finale 22. maja, uprkos nedoumicama oko formata događaja zbog pandemije Kovid-19, prenosi agencija Rojters.

Evropska radiodifuzna unija saopštila je da trenutno radi na izradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četiri moguća scenarija za takmičenje, od relativno uobičajene verzije do one razvijene pod pretpostavkom da će u Holandiji u tom trenutku na snazi biti mere karantina.

U slučaju da u Holandiji u vreme održavanja takmičenja budu na snazi mere za sprečavanje širenja koronavirusa, događaj će biti održan bez publike.

Organizatori veruju da će u areni "Ahoy" u Roterdamu biti moguće održavanje nastupa uživo, uz smanjen broj posetilaca i poštovanje mera distanciranja.

Na takmičenju će učestvovati 41 zemlja, a 19 je odlučilo da će na takmičenje koje će biti održano naredne godine poslati takmičare izabrane za 2020. godinu.

"Evrovizija" će biti održana pod sloganom "Open up", koji je planiran za ovogodišnje takmičenje.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.