Nenad Pagonis ZGROZIO javnost postupkom u TLZP, društvene mreže GORE, Marija Šerifović ga ŽESTOKO ISPROZIVALA!

Izvor: Svet, 20.Nov.2017, 02:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nenad Pagonis ZGROZIO javnost postupkom u TLZP, društvene mreže GORE, Marija Šerifović ga ŽESTOKO ISPROZIVALA!

Nenad Pagonis je u šouu ‘Tvoje lice zvuči poznato imao zadatak da imitira Končitu Vurst i njen pobednički nastup na Evroviziji sa pesmom ‘Rise like a phoenix’.
On se pojavio u zlatnoj haljini poput austrijske umetnice, ali ju je na kraju pesme strgao sa sebe da bi ostao u majici sa likom Nikole Tesle.

Bokser je ovo objasnio rečima:
Ja sam imao i moralnu dilemu da li da ovo uradim, jer sam ceo život se trudio da budem pozitivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << primer za našu omladinu i našu decu. Ovo je šou humanitarnog karaktera, i zato sam to uradio, zato što sam profesionalac. Ali, ovo treba da budu uzori (pokazujući na lik Nikole Tesle na majici).
Pagonis je dodao i da ima sreće što su mu deca mala pa neće morati da im objašnjava u koga se to maskirao večeras.
Homofobičnim izjavama Nenada Pagonisa pridružila se i Aleksandra Radović, članica žirija:
Potpuno razumem da ti nije bilo prijatno i to se videlo. Mi moramo da razumemo tu neku potrebu za senzacijom koju donosi 21. vek, za autentičnošću ili pošto poto različitošću u odnosu na druge. Meni lično nije bliska ta estetika. Ti si ovo uradio onako sportski i sa moje ljudske tačke mogu da te razumem, i podržim. Ali na kraju krajeva tu smo gde jesmo, bližimo se kraju. Svi ste sve bolji i bolji, radimo za jednu divnu stvar, za decu, i hvala ti što učestvuješ,’ rekla je Aleksandra Radović.
Društvene mreže su se bukvalno zapalile zbog ispada Nenada Pagonisa.
Pročitajte samo par od nekoliko stotina komentara na ovu temu:


Na Tviteru se oglasila i pop zvezda Marija Šerifović, inače jedna od retkih deklarisanih LGBT pripadnika javne scene:

 
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kikbokser Nenad Pagonis: Imao sam moralnu dilemu da li da imitiram Končitu Vurst

Izvor: Beta, 20.Nov.2017

Novosadski kikbokser Nenad Pagonis (30) izjavio je u televizijskom šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato", u kojеm je nastupio kao muzički imitator, da je imao moralnu dilemu da li da imitira nastup transvestita Končite Vurst, što je ipak učinio.Na kraju nastupa skinuo je haljinu i periku, i...

Nastavak na Beta...

Pagonis je napravio presedan u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", a od komentara Marije Šerifović mu NEĆE BITI DOBRO

Izvor: Blic, 20.Nov.2017

Sinoćna epizoda šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" izazvala je oprečne reakcije u javnosti. Ne zbog svih imitacija već samo zbog jedne- one u kojoj je bokser Nenad Pagonis imitirao pevačicu Končitu Vurst...Na društvenim mrežama, pogotovo na tviteru, Nenad je osuđen zbog odluke da na kraju...

Nastavak na Blic...

Marija poručuje Pagonisu: Velika je razlika između pedera i pederčine. On uzvraća

Izvor: Tracara.com, 20.Nov.2017

U poslednjoj epizodi TLZP-a, nastup Nenada Pagonisa je napravio pravu polemiku na internetu. Dok ga mnogi podržavaju jer nije želeo da glumi pobednicu Evrovizije Conchitu, tu su i oni koji smatraju da je njegov stav neprihvatljiv. Među njima je i naša pobednica ovog popularnog takmičenja, Marija...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.