Nada Topčagić voditeljki Prve: Ti slobodno samo ćuti, ja ću da pričam VIDEO

Izvor: B92, 04.Mar.2021, 13:23

Nada Topčagić voditeljki Prve: "Ti slobodno samo ćuti, ja ću da pričam" VIDEO

Pevačica Nada Topčagić poručila je danas da posle Sanrema, samo može da ide na Evroviziju, nakon što se Zlatan Ibrahimović, fudbaler Milana, pojavio na čuvenom muzičkom festivalu uz njenu pesmu "Jutro je".

"Ti slobodno samo ćuti, ja ću sve da pričam", rekla je Topčagićeva na početku razgovora sa voditeljkom Prve TV, vidno raspoložena zbog medijske pažnje koju je ovaj događaj izazvao, te je dodala:

"Ovo je za mene bio zemljotres, ja sam doživela >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << takvu popularnost koju bih volela da svako od mojih kolega doživi. Juče i danas ne znam gde se nalazim. Telefoni nisu prestali da zvone. Onda mediji koji su došli pred kuću... na svakaih pet minuta su se smenjivale ekipe, nisam očekivala tako nešto", rekla je Nada Topčagić.

Kako je dodala, spremala se da ide na Taru, a onda je Ibrahimović i cela medijska pompa koja se oko toga što uradio na Sanremu podigla, sve promenilo.

"Jedina sam od žena na estradi čiji su se hitovi najviše slušali", navela je, te o Ibrahimoviću rekla:

"Sa Sanrema idemo na Evroviziju... Zahvaljujući tako jednoj legendi, jednom čoveku, ja ću se moliti za njega, ja jedino tako mogu da mu se odužim. On ima sve, ima pare, moliću se da ga nikad ništa ne zaboli, da bude zdrav, da hiljaditi gol doživi i ja i da slavi uz moju pesmu 'Jutro je'".

Pogledajte više u video-snimku:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.