NAŠA JEDINA EVROVIZIJSKA POBEDNICA DALA SVOJ SUD: Evo šta je Marija Šerifović PORUČILA Konstrakti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2022, 15:59

NAŠA JEDINA EVROVIZIJSKA POBEDNICA DALA SVOJ SUD: Evo šta je Marija Šerifović PORUČILA Konstrakti!

Marija je 2007. godine našoj zemlji donela pobedu na prestižnom muzičkom takmičenju.

Umetnica Ana Đurić Konstrakta ove godine pobedila je na takmičenju "Pesma za Evroviziju" i Srbiju će predstavljati u Torinu na ovom prestižnom takmičenju. Njenu pobedu prokomentarisala je i pevačica Marija Šerifović koja je 2007. godine pobedila na Evroviziji sa pesmom "Molitva".

Marija Šerifović je otkrila da li smatra da će Konstrakta nakon osvojenog prvog mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Beoviziji 2022, trijumfovati i na Evroviziji.

- Podržavam Konstraktu, navijaću apsolutno za nju u Torinu i to je to - započela je Šerifovićeva, pa prokomentarisala da li Konstrakta može doneti pobedu Srbiji sa pesmom "In corpore sano".

- Ja za početak smatram da je važno da uđe u finale, ostalo su više sile - rekla je Marija, i dodala da neće imati vremena da otputuje u Torino, kako bi joj i tamo bila podrška, ali da će navijati i glasati za našu predstavnicu.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.