NAJGORA GODINA JE IZA MENE, POČINJEM SVE OD NULE Angelina se sprema za EVROVIZIJU, pa otkrila da li ima tremu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 13:42

"NAJGORA GODINA JE IZA MENE, POČINJEM SVE OD NULE" Angelina se sprema za EVROVIZIJU, pa otkrila da li ima tremu

Iskreno je odgovorila na sva pitanja!

Pevačica Angelina pojavila se među mnogim poznatim ličnostima na crvenom tepihu MAC manifestacije, pa progovorila o svim aktuelnostima iz njenog života.

- Spremam se za pesmu za Evroviziju i jako sam uzbuđena i jedva čekam da čujete moju pesmu - rekla je pevačica, pa dodala:

- Pobediće onaj ko se narodu bude najviše dopao, ja sam ove godine sigurnija u sebe. Prošla godina je za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mene bila najgora godina, i emotivno i privatno i poslovno, desio mi se jedan veliki kraj i promena svih saradnika. Ja sada krećem sve od nule - rekla je Angelina.

Ceo intervju sa Angelinom pogledajte klikom na link ispod ovog teksta:
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.