Marija Šerifović opet na Evroviziji: pevala „Molitvu“ na praznim beogradskim ulicama

Izvor: Tracara.com, 17.Maj.2020, 09:03

Marija Šerifović opet na Evroviziji: pevala „Molitvu“ na praznim beogradskim ulicama

Jedina srpska evrovizijska pobednica, pevačica Marija Šerifović večeras je, u revijalnoj evrovizijskoj emisiji “Europe Shine A Light”  predstavila našu zemlju. Marija je pre tačno 13 godina pobedila na Evroviziji u Helsinkiju sa pesmom “Molitva” zbog čega je i večeras izvela ovu numeru. Ona je pre nastupa poručila da je počastvovana što će biti deo ovog posebnog programa i što su baš “Molitvu” uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal: “Zaista sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << počastvovana što je EBU na čelu sa ovogodišnjim executiv producentom kontaktirao Javni Servis Srbije i što su baš „Molitvu“ uvrstili u ovogodišnji evrovizijski muzički specijal. Ponosna sam i što je pobednička pesma Srbije prepoznata kao važna, da putem novog koncepta pošaljemo jasne poruke celoj Evropi!Kompletna ekipa je odradila zaista maestralno svoj deo posla, radili smo sa najsavremenijom opremom, dok sam gotovo sigurna da su zabeleženi najlepši kadrovi srpske prestonice”, istakla je pop zvezda. View this post on Instagram I nakon 13 godina eto me opet u finalu Eurosonga. Bez obzira sto necu biti na sceni imacu jednaku tremu jer ne zelim da vas razocaram i jer zelim da i veceras budemo najbolji. Veceras ce Evropa i preko 200 miliona ljudi imati priliku da iznova vidi nas Beograd i moju Molitvu @eurovision A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on May 16, 2020 at 4:56am PDT Spot koji je Marija sa svojim saradnicima prezentovala čitavoj Evropi sačinjen je iz najlepših kadrova Beograda, kada su ulice bile puste jer je na snazi bilo vanredno stanje. Ceo snimak propraćen pesmom “Molitva” uz sebe nosi notu snažne poruke vezane za pobedu i borbu sa koronavirusom. “Vau, ovo je bilo posebno”, bila je konstatacija voditeljki odmah posle Marijine numere. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo. View this post on Instagram Da cujem utiske ? @marijo_pajic @pantabas @mladen_dragovic @sasko_nikolic @insta.vanya @rts_predstavlja @olja_beocanin @stefan.panovski @eurovision #EuropeShineALight A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on May 16, 2020 at 12:55pm PDT The post Marija Šerifović opet na Evroviziji: pevala „Molitvu“ na praznim beogradskim ulicama appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

EVROVIZIJSKI VIDEO KOJI JE SRUŠIO INTERNET O Mariji Šerifović svi bruje, a evo šta ona o tome kaže: "Nije mi bilo prijatno da gledam PRAZNE ULICE"

Izvor: Blic, 17.Maj.2020

Pevačica Marija Šerifović u "Jutru" na "Prvoj" televiziji prokomentarisala svoje sinoćno učešće na Evroviziji sa pesmom "Molitva".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.