Marija Šerifović IMA PREDLOG: Hajde da NJU pošaljemo na Evroviziju!

Izvor: Story, 10.Sep.2018, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović IMA PREDLOG: Hajde da NJU pošaljemo na Evroviziju!

Budući da se približava trenutak kada će Srbija ponovo birati svog predstavnika na Pesmi Evrovizije u Izraelu, oglasila se naša jedina evrovizijska pobednica Marija Šerifović na Instagramu i predložila ko ove godine treba da ide na ovo takmičenje. – Ej ljudi, evo ideje. Ako smo već rešili da ne šaljemo nikoga ko je “superstar” u ... The post Marija Šerifović IMA PREDLOG: Hajde da NJU pošaljemo na Evroviziju! appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Marija Šerifović IMA PREDLOG: Hajde da NJU pošaljemo na Evroviziju! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Press, 11.Sep.2018, 11:31

. Budući da se približava trenutak kada će Srbija ponovo birati svog predstavnika na Pesmi Evrovizije u Izraelu, oglasila se naša jedina evrovizijska pobednica Marija Šerifović na Instagramu i predložila ko ove godine treba da ide na ovo takmičenje.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.