Jedna sam od retkih koja je pevala na maternjem jeziku VIDEO

Izvor: B92, 21.Maj.2019, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Jedna sam od retkih koja je pevala na maternjem jeziku" VIDEO

Srpska predstavnica pesme "Evrovizije" Nevena Božović vratila se u Beograd nakon što je na prestižnom takmičenju osvojila 17. mestoo.

Kaže da je uspela da predstavi našu zemlju u najboljem mogućem svetlu i da su mnogi bili oduševljeni pesmom, izborom njene haljine i scenskim nastupom.

"Jedino mi je važno da me ljudi iz moje zemlje podržavaju, svake godine svaki predstavnik je osuđen na velike >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kritike i pre nego što ode i kad se vrati. Zahvaljujem se na ovakvoj podršci...Potpuno je drugačiji osećaj kad pevate nešto što ste vi sami napisali i morala sam nekako da se smirim i to je jedno sazrevanje mene kao muzičara".

Dala je, kaže, svoj maksimum, ali navodi da je očekivala bolji plasman.

"Dala sam svoj maksimum, ne samo ta tri minuta na sceni...trudila sam se da kada nas vide da znaju da je to delegacija Srbije i da sam ja jedna Srpkinja i da prikažemo ženu kakva jesam", dodala je.

Osvnula se i na Madonin nastup, istakavši da nije baš iz Zelene sobe čula kako zvuči, ali da je pop diva "bila veoma prijatna".

"Obratila se učesnicima i poslala poruku svima ... Za svoje godine jako dobro izgleda, ona je zvezda, ali je začetnik mnogih žanrova", istakla je Božović.

Pogledajte više u videu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.