ISKLJUČITE KAMERE! Voditeljka Evrovizije primorala Hurricane da PREKRŠE pravila pred TAKMIČENJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 15:58

"ISKLJUČITE KAMERE!" Voditeljka "Evrovizije" primorala Hurricane da PREKRŠE pravila pred TAKMIČENJE

Nisu smele da pokažu nepoštovanje!

Srbiju će druge polufinalne večeri, 20. maja, predstaviti grupa "Hurricane", sa pesmom "Loco Loco", a devojke iz pomenutog sasatava oduševile su evrovizijsku publiku na probama i druženju sa medijima.

Sanja, Ivana i Ksenija gostovale su kod voditeljke Niki de Džeger, poznatija pod jutjub imenom Nikkie Tutorials, a ona je tom prilikom bila oduševljena našim devojkama.

- Vi ste sila lepote i gracioznosti - konstatovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Niki, a zatim upitala Uraganke kako dišu u kostimima:

- Dišemo sasvim u redu. Nemamo nikakve korsete i steznike - odogovorila je Sanja Vučić.

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials)

Devojke su u jednom trenutku "primorale" voditeljku da ih upozna sa holandskim jezikom, a ponavljajući stane reči su oduševile De Džegerovu.

Pred kraj emisije Niki je "Hurricane" "navela na greh". Ponudila ih je domaćim kolačima.

Ivana, Ksenija i Sanja nisu mogle da odbiju domaćicu emisije, ali su konstatovale da to nije dobro za njihovu liniju pred nastup 20. maja, ali su "navalile" na slatkiše.

- Ugasite kamere - povikala je Ksenija Knežević dok je Ivana Nikolić stenjala od zadovoljstva.

Pogledajte:
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.