HRVATICA ZAPALILA SCENU EVROVIZIJE! Kostim pripijen uz telo, ona van sebe: Hvala vam, ne verujem šta se dešava

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 23:12

HRVATICA ZAPALILA SCENU EVROVIZIJE! Kostim pripijen uz telo, ona van sebe: "Hvala vam, ne verujem šta se dešava"

Za Albinin stajling je bio zadužen srpski stilista!

Hrvatska predstavnica na Evroviziji, prelepa Albina Grčić, svojim izgledom u uskom kostimu koji je istakao njenu zanosnu figuru, ostavila je mnoge bez daha.

Albina je nastupila deseta po redu u prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a predstavila se pesmom "Tick-Tock", a pored njene lepote i zanosnog izgleda jedan deo koreografije privukao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliku pažnju.

Splitska pevačica je u jednom delu nastupa imala hologram, pa se ova lepotica na sceni u Roterdamu, na radost mnogih, pojavila u pet verzija.

Ona je izazvala brojne reakcije gledalaca kraj malih ekrana, ali i publike u Roterdamu, koja ju je nagradila gromoglasnim aplauzom. Iako je bila "zakopčana do grla", uzak kostim koji je istakao njenu figuru tela i te kako je dao dozu provokativnosti.

Inače, Albina je ranije istakla da je proteklih godinu dana radila intezivno na svom samopouzdanju, te da za nju evrovizijski slogan "Open up" znači da svako terba da se otvori prvo prema sebi, da radi i napreduje, pa tek onda prema drugima.

Zanimljivo je i to da je za Albinin izgled na sceni zadužen srpski stilista Stefan Orlić, a mlada pevačica je efektnim nastupom došla u "Top 10" na svim listama kladionica.

- Hvala vam, ne verujem šta se dešava - kazala je Albina posle nastupa, sa velikim osmehom na licu.

Podsetimo, predstavnice Srbije, devojke iz grupe "Hurricane", nastupaju u drugom polufinalu, koje se održava prekosutra, a izvešće pesmu "Loco Loco".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.