Izvor: Blic, 19.Maj.2021, 11:00

HRVATI BESNI NAKON EVROVIZIJE "Ukinite Evrosong, pokradeni smo!" Haos zbog Albine, oglasila se i poznata pevačica

Albina Grčić (22), predstavnica Hrvatske na ovogodišnjoj Evroviziji, sinoć je nastupila u prvoj polufinalnoj večeri, ali nije uspela da se plasira u finale, zbog čega su Hrvati besni i otvoreno iskazuju nezadovoljstvo na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Evrovizija 2015

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razočarani Hrvati POZIVAJU PREDSEDNIKA MILANOVIĆA DA REAGUJE zbog Evrovizije: Oglasio se i premijer Plenković

Izvor: Blic, 19.Maj.2021

U Hrvatskoj vlada opšte nezadovoljstvo zbog toga što se njihova predstavnica Albina Grčić (22), sa pesmom "Tick-Tock", sinoć nije plasirala u finale Evrovizije, a sugrađani pevačice čak apeluju i na državni vrh da reaguje zbog ove, kako kažu, velike nepravde.

Nastavak na Blic...

I predsednik Hrvatske razočaran zbog Albine: "Prevara"

Izvor: B92, 19.Maj.2021

Reakcije na neočekivani ishod nastupa predstavnice Albine Grčić (22) na sinoćnoj prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u kojoj nije uspela da prođe u finale ovog muzičkog takmičenja dolaze i od predsednika Hrvatske Zorana Milanovića...Naime, njega su danas u Međimurju prilikom obilaska firmi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.